Уште една тенисерка се разголе за ”Sports Illustrated”

16/02/2018 » Slider, РАЗНО

По Слоун Стивенс, на ред дојде и атрактивната тенисерка Јуџин Бушар.

Русокосата Бушар исто како и својата колешка Стивенс позира без многу облека на себе.

Погледнете ја фото-сесијата

Genie Bouchard, ArubaGenie Bouchard, Aruba

Genie Bouchard, Aruba

Genie Bouchard, Aruba

Tags