СООПШТЕНИЕ: КОМИТИ ЗА УТРЕШНИОТ НАТПРЕВАР

Утре (четврток) СИТЕ ПРЕД ВОЕНА БОЛНИЦА ВО 17ч.
Картите кои ги добивме како група таму ќе се поделат, задолжително нека дојдат и оние кои успеаа да купат карти “online” или во продажните места, за заедно да направиме едно огромно кортео, река Комити накај сала. Во сала каде и да бидете, дали во копот со Комити или во друг блок, грмиме сите 60 минути за да покажеме дека подготвената стратегија ние да не бидеме компактни и на едно место, нема да направи голема разлика, и ВАРДАР сепак два пати ќе игра во домашна атмосфера!

ЗАПОМНЕТЕ!!!

НАВИВАМЕ ЖЕСТОКО НО ЌЕ БИДЕМЕ ДОСТОИНСТВЕНИ, ОВА Е ЛИГА НА ШАМПИОНИ И НАТПРЕВАРОТ ГО НАДМИНУВА ЕПИТЕТОТ ДЕРБИ, ОВА Е МЕГА ЕВРОПСКО ДЕРБИ, КОЕ ТРЕБА И МОРА ДА ПОМИНЕ ВО НАЈДОБАР РЕД, ВО ЗАЛОГ Е ИНТЕРЕСОТ НА МАКЕДОНСКИОТ СПОРТ, ПА И МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ ДЕКА Е И ОД НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕС НА МАКЕДОНИЈА СИТЕ ДА БИДЕМЕ ПРИСЕБНИ И ДА СЕ ВОЗДРЖИМЕ ОД ПРАВЕЊЕ НЕШТО ШТО МОЖЕ ДА ГО НАРУШИ НАШИОТ ИМИЏ, ИМИЏОТ НА МАКЕДОНИЈА ИЛИ ДА НАШТЕТИ НА НАШИОТ КЛУБ ИЛИ СПОРТ ВООПШТО!!!
СИТЕ ВО ЦРНО!!!


Comments

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *