ПЕЛИСТЕР БЕЗ КОВАЧЕВ, ЉУБЕНОВ И МОЈСОВ ЌЕ АТАКУВА НА 3 БОДА ВО САБОТА

Лоши вести за тренерот Драган Бочевски пред најважниот натпревар за Пелистер во оваа бурна сезона. Поради пет жолти картони надвор од ростерот ќе бидат Мартин Ковачев и Ѓорги Мојсов, а Љубомир Љубенов поради продолжување на работната виза најверојатно и тој ќе го пропушти натрепварот со Еуромилк. Добро вести се тоа што се враќа Илир Елмазовски, а шасна од првата минута се очекува да добијат Александар Анастасов и Тони Магловски.


Comments

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *